2024 – сучасні подарунки до Нового року

А Ви вже знаєте що будете дарувати на Новий 2024 рік клієнтам, партнерам або ж співробітникам компанії?
Ми з радістю Вам допоможемо обрати якісний та практичний брендований подарунок для абсолютно любої події, включаючи Новий Рік.
Меморі Принт стане Вашим надійним партнером у справі створення фірмових подарунків, які залишать гарне враження та підкреслять унікальність бренду.

Звісно, щоб зробити конкретну пропозицію нам потрібно дещо знати, а саме:
Яка кількість подарунків Вам потрібна?
Менше 10;
Від 10 до 50;
Понад 50-100;
Який стиль бажаєте передати через подарунки?
Серйозний та професійний;
Теплий та привітний;
Сучасний та технологічний;
Який бюджет ви призначили для брендованих подарунків на новий рік?
Маленький;
Середній;
Великий;

Але навіть якщо у Вас немає таких конкретних даних, Ви завжди зможете скористатись нашим сайтом і зручним розділом Новинки, де зможете знайти найцікавіші та найновіші пропозиції щодо сувенірів з логотипом.

Корпоративні новорічні сувеніри 2024 року

Наша компанія пропонує безліч варіантів новорічної сувенірної продукція, яка буде корисною та практичною для кожного.
А саме:
Дощечки з якісного дерева або товари для дому – приємні новорічні подарунки, які поєднують корисність та практичність.
Павер банк з логотипом – такий пристрій завжди буде в тренді та універсальним сувеніром до Нового року. Цей компактний та стильний пристрій дозволяє заряджати ваші гаджети в будь-який момент, надаючи вам незалежність від розеток. Подарувавши Power Bank з нанесенням – Ви даруєте незалежність та автономність електронним пристроям.
Термочашки або термоси, термопляшки, ланч бокси з Вашим логотипом – ідеальний новорічний презент,
який об’єднує в собі комфорт і практичність. Такі подарунки підкреслять теплі відносини та турботу про клієнтів або партнерів/ колег/ співробітників. Логотип на виробах стане нагадуванням про Вашу увагу до дрібниць та підкреслить стильний та серйозний підхід до подарунків.

Якісний одяг, Худі або реглани з вишивкою або друком – це чудовий варіант новорічного подарунку від нашої компанії.
Ці зручні та якісні речі не лише зігріють вас в холодну пору року, але і підкреслять тісний зв’язок. Це особливий подарунок,
який додасть комфорту та тепла у житті, а також надійно відобразить співпрацю.
Пледи з логотипом – це теплий та затишний новорічний подарунок, який надає неповторного шарму та комфорту в холодну пору року.
Ця вишукана та практична річ стане символом вашої уваги та гостинності. Брендований плед надзвичайно приємний подарунок, який зігріває як фізично, так і емоційно.

Ось таку добірку з Новинок та універсальних сувенірів, на наш погляд, можна розглянути.

Навіщо дарувати корпоративні подарунки на Новий рік?

Дарування брендованих подарунків від компанії на новий рік має численні переваги і може бути важливим елементом вашої корпоративної стратегії та маркетингового плану.
Люди, яким будуть подаровані сувеніри будуть сприймати вашу компанію як частину святкового настрою і стануть ближчими емоційно з Вашим брендом. Це позитивно впливає на їхнє відчуття відносин із вашою фірмою. Відкрита демонстрація відданості та вдячності шляхом подарунків може підвищити лояльність ваших клієнтів і партнерів. Це може призвести до довгострокових відносин та вищих обсягів продажів. Всі ці причини роблять брендовані подарунки важливою частиною вашої стратегії збільшення впізнаваності, розвитку бізнесу та збереження добрих стосунків з вашими клієнтами та співробітниками. Такі подарунки будуть Вашою візитною карткою і виручать в мить, коли потрібно буде підкреслити фірмовий стиль.

Де замовити Новорічні подарунки з логотипом?

Саме Ми зробимо все можливе і неможливе, щоб Ваші подарунки були унікальними та якісними презентами і могли створити не лише святковий настрій, але і позитивний імідж Вашого бренду.
Ми гарантуємо якість продукції та друку / нанесення фірмової символіки, завдяки чому подарунки будуть тривалими в користуванні та ефективними в рекламі. Також ми піклуємося про Ваш комфорт і завжди доставимо замовлення вчасно, навіть при великих обсягах. Нехай Ваші фірмові подарунки стануть символом цінності та дбайливості до Вашого бренду. Замовивши корпоративні сувеніри до Нового року Ви залишите незабутнє враження у всіх, хто їх отримає.
Меморі Принт – якість та вчасність поряд з Вами!

memoryprint
Коментарів немає
Категорії:
Новини
Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Ваш відгук
Ім'я
Email
Всі результати пошуку