Бездротовий зарядний пристрій Flow, 400701

Артикул: Невідомо Категорії: ,
  • Чорний Чорний

664.86 грн
  • Опис

    Бездротовий зарядний пристрій Flow з перехідниками виготовлений з полікарбонату та АБС пластику. Має чорне класичне забарвлення. Поєднує в собі високу швидкість заряджання, універсальність та інноваційний дизайн для зручного використання. Саме тому модель стане практичним і сучасним фірмовим подарунком. Особливість виробу в тому, що ми додатково можемо персоналізувати його логотипом або фірмовою символікою Вашої компанії.

    Набір перехідників USB/USB C дозволяє використовувати будь-яке джерело живлення з портами USB/USB C. В комплекті додані різні роз’єми (micro USB, USB, USB C) та слоти для зберігання SIM карт та карт SD. Такі відділення зручні для мілких деталей, які інколи так потрібно десь зберігати.

    Потужність становить – 15 Вт. Кабель в комплекті має довжину 29 см, забезпечить зручність використання. Заряджання здійснюється через порт USB. Постачається без блоку живлення. Інтегрований світлодіод генерує приємне підсвічування, додавши стиль та функціональність. Одна з панелей виконує роль підставки (у відкритому вигляді), а це в свою чергу дуже зручно і практично. Такий варіант пристрою підтримує функцію швидкої зарядки fast charge. А це сучасно і універсально!

    Бездротовий зарядний пристрій Flow від Меморі Принт – це не лише електроніка, але й унікальний гаджет, що об’єднує в собі технологічність та практичність.  Постачається в картонній коробці. Розміри становлять: 1,3 х 9 х 5,8 см. Він має компакнтні форми і його легко помістити в сумочку або карман.

    Нанесення логотипу пропонуємо виконати методом лазерного гравіювання.  Персоналізовані зарядки з гравіюванням можуть служити чудовими корпоративними подарунками або подарунками для клієнтів, надаючи їм особливий та унікальний вигляд. Технологія  забезпечує високу стійкість та довговічність зображень, що залишаються невід’ємною частиною виробу. Також можна оформити тамподрук на корпусі. Замовити Павер банки та зарядні пристрої з логотипом можливо оптом від 10 шт по всій Україні.

  • Характеристики
    Колір

    Чорний

    Матеріал

    АБС пластик, Полікарбонат

    Вид нанесення

    Лазерне гравіювання, Тамподрук

    Розмір виробу

    1,3 х 9 х 5,8 см

  • Відгуки (0)
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим.
    Написати відгук
    Ваш відгук
    Ваша оцінка
    Ім'я
    Email